Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Twentelife agenda


2 t/m 31 december- Topstukken on Tour

Vier grote musea in Nederland sturen tien van hun topstukken naar verschillende musea in het land. De werken zijn van grote kunstenaars als Rembrandt, Picasso, Appel en Monet. Ook in het Rijksmuseum Twenthe zijn de kunstwerken te bewonderen, variërend van zeventiende-eeuwse schilderijen tot latere werken en van portretten tot landschappen.
www.rijksmuseumtwenthe.nl


10 december - Bosborrel

“De Bosborrel’ is nieuw, ongedwongen en back to basic. Gezellig met je vrienden borrelen op het oude erf van het Jan Wesselinkhoes (buitengebied Lutterzand); een ‘Los Hoes’ gehuld in authentieke kerstsfeer. Op het erf staat een klein aantal kramen waar je voor een hapje en drankje terecht kunt. Het duo ‘Little Ramblin Boots’ zorgt voor easy going achtergrondmuziek. Verder; vuurkorven, strobalen en een vleugje jingle bells! 
www.vanheekevents.nl


14 december - A Christmas Night with Trijntje

Vorig jaar zorgde Trijntje Oosterhuis ook al voor bomvolle kerken door het hele land met haar speciale kerstprogramma. Geheel anders dan een avond in een theaterzaal komt de kerstgedachte in kerkelijke en bijna sprookjesachtige setting tot leven. In december 2017 komt er een vervolg van de kersttour en zal Trijntje in een aantal speciaal geselecteerde kerken door heel Nederland spelen. Op 14 december staat ze met deze bijzondere show in de Jacobuskerk in Enschede. 
www.wilminktheater.nl


17 december - Winterwandeling

Trek je wandelschoenen maar aan want tijdens de winterwandeling kun je kiezen voor een route van 8 of 14 kilometer. Vertrekpunt is VVV/Wonderryck Twente in Denekamp en de routes nemen je mee langs het prachtige coulisselandschap en markante bezienswaardigheden. Uiteraard is er ook tijd voor een hapje eten bij restaurant de Watermolen.
www.ootmarsum-dinkelland.nl


20 december - Weihnachtsoratorium

Het complete ‘Weihnachtsoratorium’ van Bach, 6 cantates, uitgevoerd door Musica Amphion en Consensus Vocalis. Vlak voor Kerst een avond lang muzikale en spirituele inspiratie, dankzij Bach’s genialiteit en ontroerende kracht. In samenwerking met de Stichting Twentse Matthäus Passion. Geen Kerstmis zonder het Weihnachtsoratorium!
www.wilminktheater.nl


20 december - Erik van Muiswinkel - De oplossing (try-out)

Van Muiswinkel is een gevierd cabaretier die al twee keer een Oudejaarsconference heeft gegeven en meerdere avondvullende solo-shows heeft verzorgd. Hij staat bekend om zijn rebelse karakter en komt met zijn nieuwe show ‘De Oplossing’ naar Theater Hof 88 in Almelo. Verwacht een theatrale loutering met zijn gebruikelijke rake grappen.
www.hof88.nl


23 december - Het Zwanenmeer

Het Charkov Staats Opera en Ballet zal het iconische liefdesverhaal van Prins Siegfried en Prinses Odette opvoeren in de Schouwburg van Hengelo. Het klassiek ballet met muziek van Tsjaikovski wordt tot in de puntjes verzorgd door een van de oudste theaters uit de voormalige Sovjetunie, dat al anderhalve eeuw ervaring heeft met het maken van dansproducties. Een prachtige ervaring voor jong en oud.
www.schouwburghengelo.nl 


23 december - Shopping by Candlelight

Op deze feestelijke zaterdag is het centrum van Borne omgetoverd tot een ware lichtjesparade met vuurkorven, fakkels en kerstverlichting. De gezellige winkels zijn tot half tien geopend en op straat is glühwein en chocolademelk verkrijgbaar. Geniet van de kerstliederen gezongen door verschillende koren of bestel een drankje op een verwarmd terras. Ook de kerstman zal in zijn arreslee aanwezig zijn.


26 december - Weerselose kerstmarkt 

Op tweede kerstdag wordt er een feestelijke editie van de Weerselose markt gehouden. Tussen 9 en 4 is er van alles te zien en te doen. Vuurkorven, midwinterhoornblazers, live muziek en een speelterrein voor kinderen. Warm tijdens het struinen langs kraampjes vol hebbedingetjes op met een warm kopje chocolademelk of glühwein.
www.weerselosemarkt.nl 

>

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Technische gegevens Businessmagazine BASIS
  Oplage:
  3.500 exemplaren
  Frequentie: 3x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 272 mm

  BASIS is het businessmagazine voor sponsors van FC Twente. De redactie van BASIS wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media. 

  Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen het blad automatisch. BASIS is ook los te koop in Fanshop De Grolsch Veste, via de webshop van FC Twente en is via de app van www.magzine.nu tevens als download beschikbaar voor smartphone én tablet.