Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Twentelife agenda


5 t/m 8 oktober - He’k wat van oe an?

Een groot openlucht schouwspel op Het Hulsbeek in Oldenzaal: “He’k wat van oe an?”. Een theaterspektakel gebaseerd op regionale sagen en legenden met veel humor, poëzie, ontroering, mooie muziek, water en vuur. Komt dat zien!
www.hekwatvanoean.nl


7 oktober & 4 november - Culinaire Stoomtrein

Ooit eens willen dineren in een pop-up restaurant in een rijdende stoomtrein? Kom dan naar Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Geniet van de 2,5 uur durende proefrit door het Twentse coulisselandschap, terwijl u het vorkjesdiner bestaande uit zes gangen met bijpassende wijnen krijgt geserveerd door sterchef Lars van Galen van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink en zijn team.
www.museumbuurtspoorweg.nl


14 oktober - Landgoed Twente Marathon

Hardlopen door het Nationaal Landschap Noordoost-Twente en onderweg genieten van heerlijke streekproducten. Vanaf locatie Erve Beverborg in De Lutte voert de route over landgoederen en landerijen in Twente. Maak kennis met Twentse wijnen, vers gebakken pannenkoeken en bijzondere jammen. Dit jaar wordt de marathon ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan in een speciaal jubileum jasje gestoken.
www.landgoedtwentemarathon.nl


19 t/m 29 oktober - Kunstmoment Diepenheim

In de maand oktober transformeert Diepenheim tot een grote open tentoonstellingsruimte. Op bijzondere locaties tonen meer dan 100 professionele kunstenaars hun werk. Je vindt de kunst op plekken waar je het niet verwacht: oude schuren, bijzondere huizen, winkels, maar ook in galeries, bij kastelen en in de buitengebieden. Naast het kunstprogramma zijn er ook workshops en presentaties. Veel kunstenaars zijn ook aanwezig tijdens het evenement en geven een toelichting op hun werk. Kunst in een inspirerende, gevarieerde en bijzondere sfeer dus!
www.kunstmomentdiepenheim.nl


23 t/m 26 oktober - Hof van Twente Herfstfiets4daagse

Op de fiets genieten van de schitterende herfstkleuren en het (hopelijk) prachtige najaarsweer, dat kan tijdens de Hof van Twente Herfstfiets4daagse. Start en finish zijn in Goor bij Theater de Reggehof. De afstanden zijn 35, 50 en 70 kilometer.
www.vvvhofvantwente.nl


28 & 29 oktober - Halloweenkoopavonden Almelo

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober is het weer zo ver: de Halloweenkoopavonden in de binnenstad van Almelo. Kom maar de binnenstad van Almelo voor een griezelig én gezellig programma voor jong en oud!
www.uitinalmelo.nl


29 oktober - Diepe Hel Holterbergloop

Onder perfecte weersomstandigheden hardlopen in de herfsttinten van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Een echte ‘must do’ voor de hardloopfans! Schrijf alvast in uw agenda: zondag 29 oktober, met verschillende afstanden van 5 km, 10 km en de halve marathon (21,1 km).
www.diepehelholterbergloop.nl


31 oktober - Nick en Simon – Aangenaam

Een perfecte gelegenheid om het gloednieuwe werk van het duo te horen, waar bij ze meer dan ooit de verhalen achter de liedjes zullen prijsgeven. Natuurlijk spelen ze ook hun grote hits. ‘Aangenaam‘ genieten dus bij het Wilminktheater in Enschede.
www.wilminktheater.nl


12 november - Proef Markelo

Laat je verrassen door deze culinaire tocht door Markelo, waarbij je bij de tien deelnemende restaurants gastvrij wordt ontvangen met een heerlijke amuse en een bijpassend glas wijn. Het belooft een culinaire middag te worden waarbij je kunt genieten van kleine gerechtjes geserveerd met bijpassende wijnen en meteen een goede indruk kunt krijgen en de sfeer kunt proeven van de betreffende horecagelegenheid.
www.vvvhofvantwente.nl

>

Uitgaven

 • Met o.a. Nathalie Baartman, de Nederlandse Reisopera, natuur op Instagram & Hoeve de Haar.  

  Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreidt op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. architect Marieke Blanken, Landgoed Westerflier en de boekenkast van Onno van Veldhuizen.

  Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreidt via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Yogi Breisner, verhuizing Military, parcoursbouwers Gary Podmore & Gary Barlow, terugblik Rio, en meer...

  Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met verhaal over Twentse start-ups, Virtual Reality, Europastry, SaXcell-vezel, en meer ...

  Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Met o.a. speler Stefan Thesker & sponsor Herman Kok in gesprek, aan tafel in Cook & Play, "Walking Football", en meer ... 

  Technische gegevens Businessmagazine BASIS
  Oplage:
  3.500 exemplaren
  Frequentie: 3x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 272 mm

  BASIS is het businessmagazine voor sponsors van FC Twente. De redactie van BASIS wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media. 

  Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen het blad automatisch. BASIS is ook los te koop in Fanshop De Grolsch Veste, via de webshop van FC Twente en is via de app van www.magzine.nu tevens als download beschikbaar voor smartphone én tablet.