Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Twentelife agenda

T/m 15 december

In het wildseizoen kunnen zowel Twentenaren als toeristen culinair en cultureel genieten van vele activiteiten op het gebied van wild & gevogelte in Twente. De activiteiten in verschillende Twentse plaatsen variëren van wildproeverijen en diners tot aan workshops en masterclasses in relatie tot het wild. www.twentewildtour.nl


16 december
Winterwandeling
Trek je wandelschoenen maar aan want tijdens de winterwandeling kun je kiezen voor een route van 8 of 14 kilometer. Vertrekpunt is VVV/Wonderryck Twente in Denekamp en de routes nemen je mee langs het prachtige coulisselandschap en markante bezienswaardigheden. Uiteraard is er ook tijd voor een hapje eten bij restaurant de Watermolen.
www.ootmarsum-dinkelland.nl


15 & 16 december

Kerst & kunst in Ootmarsum

De Kerst is in aantocht en dat betekent; kerstmarkten! In Ootmarsum krijg je het ultieme kerstgevoel door langs verschillende kerstkraampjes, straatartiesten en midwinterhoornblazers te struinen in het authentieke Ootmarsum. Ontdek Kerst en kunst op een unieke manier met het hele gezin.  

www.kerstenkunst.nl


t/m 21 december

Expositie “Alles is te koop”

In het Stichting Expositiehuis Den Ham exposeert Arne Brink zijn tekeningen. Met een zwarte ballpoint maakt Arne zijn bijzondere pentekeningen die te herkennen zijn aan de uitzonderlijke details. Arne: “Stap in een wereld waarin groteske voorwerpen tot in de kleinste details uitgetekend zijn! Ik nodig u uit te kijken en te ontdekken!”

www.expositiehuisdenham.nl


20, 21 december
Weihnachtsoratorium
Het complete ‘Weihnachtsoratorium’ van Bach, 6 cantates, uitgevoerd door Musica Amphion en Consensus Vocalis. Vlak voor Kerst een avond lang muzikale en spirituele inspiratie, dankzij Bach’s genialiteit en ontroerende kracht. In samenwerking met de Stichting Twentse Matthäus Passion. Geen Kerstmis zonder het Weihnachtsoratorium!
www.wilminktheater.nl


23 december

Levendige kerstwandeling

1600 waxinelichtjes wijzen de weg tijdens de levendige kerstwandeling in Nijverdal. Op verschillende plekken in het dorp speelt zich het kerstverhaal af. Van een kerstkribbe met baby Jezus tot aan zingende engelen en dieren. Aan het eind van de wandeling is er tijd voor een warme kop chocomelk!

www.leveninnijverdal.nl


26 december
Weerselose kerstmarkt
Op tweede kerstdag wordt er een feestelijke editie van de Weerselose markt gehouden. Vuurkorven, midwinterhoornblazers en live muziek maken jouw tweede kerstdag bijzonder. Warm tijdens het struinen langs kraampjes vol hebbedingetjes op met een warm kopje chocolademelk of glühwein.
www.weerselosemarkt.nl 


28 december  

Culinaire stoomtrein

Dineren in een rijdende stoomtrein? Bij Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen is het mogelijk. Tijdens een 2,5 uur durende rit kan er genoten worden van een diner van SVH-Meesterkok Lars van Galen van sterrenrestaurant ’t Lansink Hengelo terwijl je door het Twentse landschap rijdt. Een bijzonder en uniek moment om mee te maken!

www.museumbuurtspoorweg.nl


27 t/m 30 december

Twentse eindejaarsconference

Het belooft weer een groot succes te worden. Welke Twentse cabaretiers er dit jaar de conference houden is nog niet bekend. Maar een ding is zeker, het wordt een avond met Twentse nuchterheid, humor, cabaret en muziek.

www.wilminktheater.nl


T/m 31 december

Avontuur aan tafel

Een race tegen de klok in Theehuis Engels’tuin. Help Stadswachter Jacques Croissant binnen een uur de bom te ontmantelen, anders verwoest de bom alle tradities in Ootmarsum. Een leuk aspect aan de escaperoom is dat de spelmaterialen uniek en handgemaakt zijn. Een spannend avondje uit!

www.engelstuin.nl


T/m 7 januari
WinterWorld Twente

Het Burgemeester Jansenplein in Hengelo wordt deze winter weer omgetoverd tot een winters paradijs. Naast de grote schaatsbaan onder een sterrenhemel zullen er weer verschillende attracties voor de kinderen en een gezellige Tiroler Stube met meer dan genoeg warme chocolademelk en glühwein te vinden zijn. Ook leuk: discoschaatsen en een ijshockeyclinic.
www.winterworld.nl


9, 10 & 11 januari

NU – Claudia de Breij

Claudia de Breij is bang dat er oorlog komt. En als er oorlog komt moet je schuilen. Maar hoe doe je dat en belangrijker, hoe ga je daar mee om? Je kunt er over zingen, maar je kunt er ook iets aan doen. Maar wanneer begin je? Dat krijg je te weten in deze hilarische voorstelling.

www.wilminktheater.nl


19 januari

Woodstock the Story

Een theatershow waarbij je terug gaat in de tijd van de flowerpower- en hippiecultuur. Een live band, theaterscènes en beelden uit die tijd maken jouw avond compleet. Het theater verandert in een festivalterrein met onder andere muziek van The Who, Sly & The Family Stone, Joe Cocker, Crosy Stills & Nash en vele anderen.

www.zinintheater.nl


1 februari

Hallo familie

Iedereen kent het wel, een druk huis. Oma komt oppassen want je vader en moeder hebben een feestje. Maar dan lijkt het wel of je droomt. Knuffels komen tot leven, je ouders gaan op handen lopen en je oom verandert in een boom. Kom deze wonderlijke en warme voorstelling bekijken!

www.wilminktheater.nl


t/m 17 februari

#Metoo? Naakt in de kunst

Tegenwoordig is het steeds vaker in het nieuws, naakte kunst in musea en openbare ruimtes. Museum No Hero wil bezoekers aan het denken zetten met de tentoonstelling. Het gaat niet altijd om het kunstwerk maar ook om het model en de maker er achter. De collectie van de No Hero Foundation komt uit China, Frankrijk en Nederland. Samen tonen ze drie thema’s: Kunst en Beschouwers, Kunst en Publieke ruimtes en #MeToo: seksuele intimidatie in de kunstwereld.

www.museumnohero.nl


3 maart
Grote Twentse Carnavalsoptocht
Elk jaar trekt de Grote Twentse Carnavalsoptocht ruim 100.000 bezoekers naar de Boeskoolstad. Het carnaval in Oldenzaal is veel meer dan alleen de grote optocht. Al maanden van tevoren wordt gebouwd aan de praalwagens, vanaf oktober worden door de carnavalsverenigingen vele evenementen georganiseerd en op Rosenmontag trekt jaarlijks een bonte stoet van duizenden kinderen en ouders in de kinderoptocht door de Oldenzaalse straten.
www.carnavalinoldenzaal.nl


Twente Wild Tour 2018
>

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Voor iedereen die geïnteresseerd is in gastronomie, eerlijke producten, gezelligheid en houdt van het goede leven.

  Technische gegevens SmaakVol Twente
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Verschijning: 9 juni
  Bladspiegel: 210 x 148 mm

  Verspreiding
  SmaakVol Twente wordt verspreid als bijlage bij het zomernummer van Twentelife. Daarnaast krijgt elke adverteerder 100 exemplaren om zelf te verspreiden.