Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Leven en werken op een tropisch EILAND IN MEXICO

    

Diana en Steven Zwerink
De eerste reis met baby Isa erbij

Een paar maanden 'thuis'

Als je al bijna zes jaar een reizend bestaan leidt dan wordt het steeds lastiger om een plek als 'thuis' te bestempelen. Uiteraard is onze oude volkswagen bus vaak ons thuis als we onderweg zijn in Centraal Amerika. Ze verschaft ons onderdak en als we 's avonds ons uitklapbed klaarmaken voelt het echt al ons plekje. Het opschudden van de kussens, het uithangen van de muggenschermen over de achterklep en het gezoem van de kleine USB-ventilatoren boven ons hoofd. Al deze kleine dingen zorgen ervoor dat we ons eigenlijk altijd thuis voelen. Waar we op dat moment dan ook staan.

Hangmatje
Gelukkig voelde onze dochter zich ook vrij snel thuis in de bus. Haar hangmatje boven de bestuurdersstoel was haar eerste echte kinderkamer. Het duurde even voordat ze de muggennetten liet hangen maar sindsdien slaapt ze als een roosje, lekker met alleen een luier aan. Ze kon al vrij snel zelf in en uit haar hangmat klimmen. Om de paar dagen was het uitzicht buiten bus anders. Soms stonden we midden in de jungle. En af en toe slapen we, zoals op de foto, met haar in een tweepersoons tentje als enigen op het strand. De enige constanten waren haar ouders. En voor nu is dat voor haar nog genoeg.

Contact met Nederland
De afgelopen maanden waren we in Nederland om tijd door te brengen met vrienden en familie. We kiezen er heel bewust voor om niet langer dan een acht of negen maanden per jaar te reizen en vier tot vijf maanden in Nederland te zijn. We zijn voor ons gevoel niet geëmigreerd en willen het contact met Nederland niet verliezen. We voelen echter altijd dat we weg zijn geweest. We zijn vaak een tijdje verkouden, kunnen moeilijk wennen aan het leven binnenshuis en we missen de zon op onze huid. Daarnaast geniet we wel flink van al het lekkere eten en borrelen met alle mensen die we zo gemist hebben.

Spelen, knuffelen en wandelen
Ook onze kleine meid mist het reizen. Ze wilde lange tijd geen kleren aan en ze moest erg wennen aan het dragen van schoenen. Het slapen in een normaal bedje was best even wennen. Ze krijgt er ook veel voor terug. Spelen met neefjes en nichtjes. Knuffelen en lekker wandelen met opa’s en oma’s. Al dit warme contact met alle lieve mensen om ons heen veel goed en zijn we ieder jaar blij dat we weer mogen landen in zo een warm bad.

We voelen ons hier dus nog altijd thuis. Zeker zo aan de vooravond van ons aanstaande vertrek naar Mexico en Costa Rica weet ik dat we Nederland en dan vooral Twente weer heel erg ga missen, want 'hier kank ze ten minste echt verstoan!'>
>

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Technische gegevens Businessmagazine BASIS
  Oplage:
  3.500 exemplaren
  Frequentie: 3x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 272 mm

  BASIS is het businessmagazine voor sponsors van FC Twente. De redactie van BASIS wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media. 

  Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen het blad automatisch. BASIS is ook los te koop in Fanshop De Grolsch Veste, via de webshop van FC Twente en is via de app van www.magzine.nu tevens als download beschikbaar voor smartphone én tablet.