Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Reiskriebels

  

Diana en Steven Zwerink
Digitale nomaden, reizen samen met hun dochtertje Isa en zoontje Vesper in een Volkswagenbus door Midden-Amerika. Altijd op zoek naar mooie avonturen, momenteel niet in Midden-Amerika maar op bezoek in Twente.

Na een zomer, die qua temperatuur niet onder deed voor Mexico, begonnen bij ons in augustus de reiskriebels weer serieuze vormen aan te nemen. We hebben genoten van een paar bijzondere maanden in onze stacaravan in Haaksbergen maar we voelen het van binnen: de uitgestrekte wegen van Centraal-Amerika wachten op ons. Onze witte Volkswagen bus uit 1972 staat op ons te wachten in San Jose, de hoofdstad van Costa Rica. We hebben haar (ja het is een vrouwtje) anderhalf jaar geleden achter moeten laten in Costa Rica met het plan om zes maanden later terug te keren. Echter, een paar weken nadat we haar parkeerden kwamen we erachter dat we een tweede kindje zouden krijgen en dit gooide onze plannen even overhoop. Nu onze zoon geboren is en inmiddels bijna 1 wordt kunnen we niet wachten om weer in de bus te stappen. En in de wetenschap dat bus geparkeerd staat voor drie dollar per dag wordt dat ook hoog tijd…

De stacaravan

Leven in een stacaravan van vijfendertig vierkante meter bleek precies wat we zochten. Met twee kinderen onder de drie is het overzichtelijk, snel schoon te maken en redelijk goed te verwarmen of af te koelen.
Doordat we een flinke overkapping hebben en een groot grasveld, leven we eigenlijk de hele dag buiten. En dit buitenleven is precies wat we normaal missen als we terugkomen van een reis in onze bus. Tijdens deze reizen speelt het leven zich ook voornamelijk buiten af terwijl we in Nederland veel binnen zitten. Door die ruimte te beperken en het buitendeel toegankelijk te maken met een paar lekkere banken hebben we dat opgelost.

Locatie-onafhankelijk werken

Ons werk is al ruim acht jaar locatie-onafhankelijk en ons kantoor in de stacaravan richtten we dan ook lekker in in de tuin, in de schaduw van twee grote eiken. Doordat we twee simkaartjes hebben met ongelimiteerde data kunnen we vanaf de camping makkelijk ons bedrijf runnen. Tegenwoordig ligt er bijna overal een sterk 4G netwerk en dat is alles wat wij nodig hebben om ons werk (dit bestaat vooral uit (coachen via Skype, websites maken en video’s uploaden). Mede door de aanwezigheid van twee jonge kinderen zijn we nogal creatief met de tijden waarop we werken. Zo werken we rond de drie uur per dag als de kinderen slapen of ’s avonds naar bed zijn. We werken eigenlijk iedere dag wel een paar uurtjes maar doordat dit maar een paar uurtjes zijn merken we dat we eigenlijk geen echte behoefte hebben aan vakantie of weekend. Weekend bestaat dan ook niet echt meer voor ons, behalve dat we dan weten dat het drukker is in de speeltuinen.

The Wide Open Road 
Ten tijde van het verschijnen van dit artikel zitten wij, zoals het er nu uitziet, alweer in onze bus in Costa Rica. We gaan voor het eerste met twee kinderen een etappe reizen in onze bus. De betekent dat er nog wel de nodige aanpassingen moeten gedaan worden, zowel aan de bus als in ons hoofd. Vind je het leuk om mee te kijken hoe het ons vergaat? Kijk dan op thewideopenroad.com.>
>

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Voor iedereen die geïnteresseerd is in gastronomie, eerlijke producten, gezelligheid en houdt van het goede leven.

  Technische gegevens SmaakVol Twente
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Verschijning: 9 juni
  Bladspiegel: 210 x 148 mm

  Verspreiding
  SmaakVol Twente wordt verspreid als bijlage bij het zomernummer van Twentelife. Daarnaast krijgt elke adverteerder 100 exemplaren om zelf te verspreiden.