Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

LENTEKRIEBELS

    

Nicole Buch
Nicole Buch is televisieproducent en presentatrice. Ze is geboren in Amsterdam, maar bracht haar jeugd voor het merendeel door in Twente.


LENTEKRIEBELS

Er zijn mensen die hebben last van de winter en de kou. Mijn Menno bijvoorbeeld, hij wilde de deur niet uit als er sneeuw of ijs lag. Als ik op mijn schaatsen achter het huis speelde, keek hij van binnen achter het raam en verklaarde me voor gek. Hij leefde op bij de eerste zonnestralen en hij genoot van het frisse voorjaarsgroen. Hoewel ik alle jaargetijden mooi vind, moet ik toegeven dat ik nu ook weer geniet van de langere dagen en de vogels die zich weer voorzichtig laten horen.

Het voorjaar maakt dat veel mensen gaan bewegen en diëten onder het motto: ’ik moet straks weer in zwembroek/bikini’. Voor mij heeft dat ‘year round’ de aandacht. Ik hou van sporten en voel me lekkerder als ik dat regelmatig doe. Ik vind het nog leuker als ik doelen stel om mezelf uit te dagen (ik geef toe: ik ben een tikkeltje competitief). Zo had ik nooit gedacht ooit de marathon van New York te lopen. Om fit te blijven doe ik cardio- en krachttraining met the DISQ. Dat is een soort belt met schijven en een elastisch touw naar je enkels, met regelbare weerstand, waarmee je je hele lijf kunt trainen. Super handig: ik neem hem zelfs mee op reis. Recent vertrok ik naar een zonnig Afrikaans eiland met in mijn handbagagekoffertje: the DISQ, loopschoenen, sportkleding , laptop, toilettas en op de resterende plek, ondergoed, ’n bikini en twee jurkjes gepropt. Het eiland bleek bewolkt en er waaide een koude wind, dus ik lag op het strand niet óp, maar ónder handdoeken tegen de kou, want mijn prioriteiten bij het pakken waren duidelijk…
Het deed me denken aan de Oostenrijkse vakanties: Ik heb Menno een keer zover gekregen dat hij meeging, echter zoals altijd regende het. De Oostenrijkers zeggen: “Es gibt kein slechtes Wetter, nur slechter Kleidung’, maar Menno ging écht niet in regenpak mee wandelen.

Wanneer de échte lentekriebels weer beginnen is nog even afwachten. Dat brengt niet alleen algemene opgewektheid met zich mee, ik associeer de lente toch ook met verliefd zijn. Mijn buurvrouw doet aan numerologie en ze heeft me verteld dat ik een ‘6’, ‘3’ en vooral een ‘5’ ben. Mijn totaalgetal is ook een ‘5’ en mijn fundament is óók een ‘5’. De ‘6’ symboliseert mijn verantwoordelijkheidsgevoel en de ‘3’ mijn intuïtie, gevoel en creativiteit. De ‘5’ staat voor vrijheid: die staat bij mij in alles dus voorop en dat klopt als een bus. Ik zeg altijd: na gezondheid is vrijheid ons grootste goed. De buurvrouw stelde me een rake vraag: ‘Zou je leven even veel waarde hebben als je gezond, maar gevangen zou zijn? Dat leidde tot een hernieuwd inzicht: voor mij is vrijheid dus misschien wel mijn grootste goed. Voor 2018 berekende ze voor mij persoonlijk het getal ‘2’. Die staat voor verbinding. Ik heb na Menno’s overlijden lange tijd in een isolement geleefd, maar ik ben erachter gekomen dat ik gelukkiger ben als ik in verbinding sta met anderen. Zij duidde ook de verbinding met mezelf, maar misschien is het stiekem wel zo dat ik weer verliefd mag worden dit jaar? Menno is nooit weg natuurlijk, maar na jaren alleen sta ik wel weer open voor nieuwe liefde. Dus ik ben heel benieuwd. Maar dat hoeft natuurlijk niet persé in het voorjaar te gebeuren. Overigens zou ‘een 9’ me volgens de buuf het beste passen.

>
>

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Technische gegevens Businessmagazine BASIS
  Oplage:
  3.500 exemplaren
  Frequentie: 3x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 272 mm

  BASIS is het businessmagazine voor sponsors van FC Twente. De redactie van BASIS wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media. 

  Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen het blad automatisch. BASIS is ook los te koop in Fanshop De Grolsch Veste, via de webshop van FC Twente en is via de app van www.magzine.nu tevens als download beschikbaar voor smartphone én tablet.