Van Deinse Media Tom Magazine Twentelife Tom's Businessclub Twentesport TOM's Business Blow Out / Zaken Verkiezing

Twentelife winter 2017

Prijs Aantal
€ 5,95

In de nieuwe Twentelife Winter 2017 interviews met actrice Johanna ter Steege, deelnemers van Expeditie Robinson Imke en Carlos en verslaggever van het RTL Nieuws Jildou van Opzeeland, een fotoreportage over man caves, Twentse creatievelingen op Instagram, door de straten van Ootmarsum en een reportage over Twentse theaterproducties.

Twentelife herfst 2017

Prijs Aantal
€ 5,95

De herfstmaanden zijn aangebroken. De blaadjes vallen van de boom en de kachel gaat voor het eerst weer aan. Tijdens deze periode kunt u heerlijk relaxt op de bank zitten en uw tijd verdrijven met Twentelife.

Lees in deze editie het verhaal van Mark Tuitert over zijn leven na de topsport, zijn eigen ondernemerschap en zijn eeuwige hang naar autonomie. Verder staat deze editie in het teken van reizen en tukkers abroad: Marten Berger trekt met een oude volkswagenbus door Europa op zoek naar bijzondere straatmuzikanten, Twentse travellers in beeld op instagram en de Denekampse Hanneke in Amerika.

Twentelife zomer 2017

Prijs Aantal
€ 5,95

De zomermaanden zijn aangebroken. Het wordt steeds warmer en de vakantie komt er aan. Tijdens deze periode kunt u heerlijk relaxen in het zonnetje en genieten van de Twentelife.

Lees in deze editie het verhaal van singer-songwriter Jeangu Macrooy die ontdekt én omarmd is door publiek en media, ontdek waarom tukker Carlo Brand woont en werkt op Hawaï, lees meer de Zambiaanse Kim (bekend van boer zoekt vrouw) en beleef Twents food op Instagram.

Smaakvol 2017-2018

Prijs Aantal
€ 3,95

Smaakvol Twente is dé culinaire inspiratiegids van Twente, gericht op de moderne Twentenaar, die geïnteresseerd is in gastronomie, eerlijke producten, gezelligheid en houdt van het goede leven. Smaakvol Twente geeft een overzicht van de beste restaurants, bistro’s, kookstudio’s en speciaalzaken uit de regio.

Twentelife lente 2017

Prijs Aantal
€ 5,95

De lente begint bijna, vogels fluiten weer, de zon komt steeds vaker te voor schijn... Wat willen we nog meer? Perfecte setting om relaxt achter het huis de nieuwste Twentelife te lezen.

Lees in deze editie het verhaal van Nathalie Baartman, het verhaal achter de Nederlandse Reisopera, beleef Twentse natuur op Instagram, en ontdek Hoeve de Haar!

Twentelife winter 2016

Prijs Aantal
€ 5,95

In de wintereditie van Twentelife leest u het verhaal achter de zelfverzekerde zakenvrouw Kim Kötter, ontdekt u het heroïsch eerbetoon aan het Enschede van vroeger door kunstenares Sonna Krom, of laat u zich meeslepen door het prachtige verhaal van drie Twentse ‘petrol-heads’ die verslingerd zijn aan de Gran Premio Nuvolari, de klassieke rally in Italië.

Twentelife herfst 2016

Prijs Aantal
€ 5,95

In de herfst-editie van Twentelife ontdekt u waar Tommy Wieringa zijn inspiratie vandaan haalt of leest u het indrukwekkende verhaal over de grootste bankroof ooit die gepleegd werd in Twente. Ook leuk is het verhaal van kunstenares Iris Helene Jansen en haar fascinatie voor vogels.

Twentelife zomer 2016

Prijs Aantal
€ 5,95

De zomermaanden zijn aangebroken. Het wordt steeds warmer en de vakantie komt er aan. Tijdens deze periode kunt u heerlijk relaxt in het zonnetje zitten en uw tijdverdrijven met Twentelife. Lees bijvoorbeeld Aki van Andel die Polo in Twente op de kaart zet, waar je moet zijn voor de leukste festivals in Twente of droom mee met het digitale nomadenbestaan van Steven Zwerink& Diana Vermeij.

Twentelife lente 2016

Prijs Aantal
€ 5,95

De lente begint bijna, vogels fluiten weer, de zon komt steeds vaker te voor schijn... Wat willen we nog meer? Perfecte setting om relaxt achterthuis de nieuwste Twentelife te lezen.
Lees in deze editie het verhaal van Loes Haverkort, het verhaal achter Bitterzoet bekend van LINDA.TV en ontdek de Local Sunday Market!

Twentelife winter 2015

Prijs Aantal
€ 5,95

De gezelligste maanden van het jaar zijn aangebroken. Het wordt steeds kouder en wie weet mogen de schaatsen wel uit het vet! Tijdens een koude dag kun je heerlijk wegkruipen op de bank met de Twentelife wintereditie op schoot. Lees bijvoorbeeld het succesverhaal van Ellen Eeftink, ontdek mode van Twentse bodem, lees het avontuur van de band PAUW, of laat je meeslepen door het prachtige verhaal van Johan Visschedijk en zijn Wit-Russische project.

Twentelife herfst 2015

Prijs Aantal
€ 5,95

Koop nu de herfst-editie van Twentelife. Lees bijvoorbeeld het indrukwekkende verhaal van Nicole Buch, ontdek waarom het eten van krekels op een stokje innovatief eten is of lees het fascinerende verhaal van Sjoukje Hoogma die de rol van Anne Frank vertolkt. Ook leuk is het artikel over jachthuizen in Twente en de reportage over oude ambachten.

Twentelife zomer 2015

Prijs Aantal
€ 5,95

Koop nu de zomer-editie Twentelife. Lees bijvoorbeeld het interessante verhaal van Jett Rebel, ontdek het Almelo-gevoel met Herman Finkers of lees het boeiende verhaal van Jan Cremer. Ook interessant is het artikel over verborgen juweeltjes in Twente en de reportage over Tukkers in Zuid-Afrika.

Twentelife voorjaar 2015

Prijs Aantal
€ 5,95

Koop nu de lente-editie Twentelife. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Evelien Bosch deelneemster aan het tv-programma Wie is de Mol?, ontdek de geschiedenis van Buitenplaats Het Stroot, of lees het interessante verhaal achter The Passion in Enschede. Ook interessant is het leven van fotograaf Stefan Schipper en de reportage over de eerste weggeefwinkel van Twente.

Twentelife winter 2014

Prijs Aantal
€ 5,95

Koop nu de wintereditie Twentelife. Lees bijvoorbeeld het verhaal over het turbulente leven van Sandra Timmerman, beleef het hectische leven van RTL Late Night sidekick Luuk Ikink, of lees het verhaal achter het eigenwijze kledingmerk Blue Loop Originals. Ook interessant is het verhaal van natuurkunstenaar Adriaan Schalken en de prachtige fotoreportage over Scandinavië.

Twentelife herfst 2014

Prijs Aantal
€ 5,95

Koop nu de herfsteditie Twentelife. Lees bijvoorbeeld het verhaal van violist Daniel Rowland, beleef de avonturen van Twentenaren in Italië of word meegenomen tijdens een wandeling over de landgoederen Nijenhuis en Westerflier. Ook interessant is het verhaal van Valkeniersfamilie Poliste en de prachtige fotoreportage over Italië.

Twentelife zomer 2014

Prijs Aantal
€ 5,95

Koop nu de zomer Twentelife. Lees bijvoorbeeld het verhaal van schrijfster Michelle Visser, verdiep je in de wereld van de salsa, tango en merengue of bekijk de prachtige foto’s van World Press Photo winnares Carla Kogelman. Ook interessant is het verhaal van editor Erwin Fraterman en WK scheidsrechter Bjorn Kuipers.

Twentelife voorjaar 2014

Prijs Aantal
€ 5,95
In het voorjaar kleurt het gras weer fris groen, bloemen met fleurige kleuren wiegen mee op de wind en de eerste lammetjes dartelen door de wei. Tijdens een mooie lentedag kun je heerlijk genieten van de zon met een Twentelife op schoot. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Ilse DeLange en Waylon die terug gaan naar hun roots, neem een kijkje in de wereld van ‘urban exploring’ of verdiep je in jazz in de regio. Ook interessant het verhaal van hoedenmaker Alex Hospers en de verschillende musea in de regio.

Twentelife winter 2013

Prijs Aantal
€ 5,95

De nieuwe Twentelife winter 2013 bevat onder andere een diepgaand interview met Ernst Daniël Smid, het verhaal van jong topmodel Isabel Scholten en muziekfenomeen Martijn Holtslag. Verder vertelt Robbert Cobben over zijn Most Sensational Supercar en Robert Wiering over zijn nieuwe project met Twentse televisiemakers

Wijnspijsadvieswijzer

Prijs Aantal
€ 5,95

De wijnspijsadvieswijzer is een ideale gids om wijnspijs combinaties zelf te ontdekken. Twentelife biedt u de wijzer aan van €9,95 voor slechts €5,95. Meer informatie kunt u vinden op www.jrwijnenspijs.nl/advieswijzer.

Smaakvol Twente 2015-2016

Prijs Aantal
€ 3,95

Smaakvol Twente is dé culinaire inspiratiegids van Twente, gericht op de moderne Twentenaar, die geïnteresseerd is in gastronomie, eerlijke producten, gezelligheid en houdt van het goede leven. Smaakvol Twente geeft een overzicht van de beste restaurants, bistro’s, kookstudio’s en speciaalzaken uit de regio.

>

Uitgaven

 • Technische gegevens Twentelife
  Oplage:
  30.000 exemplaren
  Frequentie: 4x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 300 mm
  Zetspiegel: 210 x 280 mm

  Verspreiding
  Twentelife wordt verspreid via abonnementen en is landelijk verkrijgbaar in 500 winkels. Tevens ligt het magazine bij diverse evenementen in de regio, zoals Military Boekelo-Enschede en het Summer Event. Daarnaast worden leestafelexemplaren gedistribueerd binnen de gehele regionale toeristische sector en ontvangstruimte in de regio Twente. Twentelife is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. Pim Polman, tekort aan vakmensen: krokodillentranen?, mismatch opleidingen & competenties, en meer ... 

  Technische gegevens TOM Magazine
  Oplage:
  8.000 exemplaren
  Frequentie: 6x per jaar, presentatie iedere nieuwe TOM
  tijdens TOM's preview
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 267 mm

  Verspreiding & doelgroep
  TOM wordt verspreid op basis van controlled circulation onder directie en decision makers in heel Twente. TOM Magazine is via de app van www.magzine.nu  verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens WIT wonen & business
  Oplage:
  20.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Bladspiegel: 225 x 297 mm
  Zetspiegel: 178 x 264 mm

  Verspreiding
  Het combinatiemagazine WIT wonen & business wordt verspreid via controlled circulation onder gezinnen en bedrijven in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Ook wordt WIT verspreid via losse verkooppunten door heel Twente. WIT is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. drie trainingsstijlen, Agfra Holding, Keniaanse Rose Maru, en meer ...

  Technische gegevens Enschede Marathon magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 14 april
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Enschede Marathon magazine wordt verspreid onder de lopers en sponsors van de Enschede Marathon. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Enschede Marathon magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Military Magazine
  Oplage:
  12.500 exemplaren
  Verschijning: 29 september
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 270 mm

  Verspreiding
  Military Magazine wordt verspreid onder de bezoekers van Military Boekelo-Enschede. Bovendien wordt het magazine meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. Military Magazine is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Met o.a. spannende eindstrijd triathlon Holten, historisch goud voor Sanne op balk, foutloze rit tijdens Military zorgt voor goud, en meer ...

  Technische gegevens TwenteSport Jaaroverzicht 
  Oplage:
  15.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 275 mm
  Zetspiegel: 190 x 255 mm

  Verspreiding
  TwenteSport Jaaroverzicht ligt in diverse boekwinkels en speciaalzaken in Twente en is online te bestellen via de webshop. Het magazine wordt meegezonden als bijlage bij TOM Magazine, het meest toonaangevende b2b-magazine van Twente. TwenteSport Jaaroverzicht is via de app van www.magzine.nu verkrijgbaar als download voor tablets en smartphones.

 • Technische gegevens Innovation
  Oplage:
  5.000 exemplaren
  Frequentie: 2x per jaar
  Uitgave: Kennispark Twente & Van Deinse Media
  Samenwerkende partners: Ernst & Young, Twente Branding, BTC-Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen

  Verspreiding en doelgroep
  Als bijlage bij TOM (Twents Ondernemers Magazine) en tevens verkrijgbaar bij Kennispark Twente

 • Alle relevante informatie over de club FC Twente in al haar facetten, zowel sportief als zakelijk.

  Technische gegevens FC Twente Presentatiegids
  Oplage:
  22.000 exemplaren
  Frequentie: 1x per jaar
  Bladspiegel: 230 x 297 mm
  Zetspiegel: 200 x 266 mm

  De FC Twente Presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen. De redactie wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media.

  De presentatiegids is bedoeld voor sponsors, relaties, pers en iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen de Presentatiegids automatisch.

 • Technische gegevens Businessmagazine BASIS
  Oplage:
  3.500 exemplaren
  Frequentie: 3x per jaar
  Bladspiegel: 210 x 297 mm
  Zetspiegel: 180 x 272 mm

  BASIS is het businessmagazine voor sponsors van FC Twente. De redactie van BASIS wordt gevormd door FC Twente in samenwerking met Van Deinse Media. 

  Alle leden van de businessclubs van FC Twente ontvangen het blad automatisch. BASIS is ook los te koop in Fanshop De Grolsch Veste, via de webshop van FC Twente en is via de app van www.magzine.nu tevens als download beschikbaar voor smartphone én tablet.