Abonnementen

4 nummers twentelife + geschenk

De lente is weer aangebroken! In de eerste voorjaarszon is het heerlijk genieten met de nieuwste editie van Twentelife. Wil je graag een abonnement afsluiten? Dat kan! Word nu abonnee van Twentelife en ontvang een welkomstcadeau van KNhus Lifestyle of Engels’ Tuin.

Cadeau KNhus Lifestyle: een 100 procent wollen plaid van het Zweedse merk Klippan. De lamswol van Klippan komt uit Nieuw-Zeeland en is te herleiden naar de individuele ‘farms’ waar de dieren zijn grootgebracht. De wol is vrij van chemicaliën gewassen en er is geen bleekmiddel gebruikt. Klippan is een duurzaam merk en vindt dierenwelzijn belangrijk.

Cadeau Engels’ Tuin: het ‘Frisse Neus’ arrangement voor twee personen. De ‘Frisse Neus’:
– Ontvangst in het Engels’ Tuin op elk gewenst tijdstip (wel even reserveren van tevoren).
– Na een heerlijke kop koffie of thee met macaron ga je op pad voor een prachtige wandeling. Je krijgt een rugzakje mee met lekkers voor onderweg.
– Je wandelt langs prachtige paden en onderweg vertelt de routebeschrijving hier en daar een leuke anekdote over de plek waar je bent.
– Na ruim een uur wandelen ben je weer terug bij Engels’ Tuin. Dan kun je kiezen uit een lunch, borrelplank of een etagère vol huisgemaakte zoetigheden. De keuze is aan jou!