Columns
Café Soleil: koken zonder te veel poespas

Café Soleil: koken zonder te veel poespas

Jojan Kersbergen: “Ik woon buitenaf en bij mij in het bos groeien veel paddenstoelen, winterpostelein, daslook en wilde viooltjes. Als ik met de hond ga wandelen, kom ik altijd wel wat bruikbaars tegen en dat vind je dan weer terug op het bord. Onze menukaart is daarom ook gewoon een A4’tje dat we makkelijk kunnen veranderen: als ik vandaag iets pluk, kan het zijn dat ik dat morgen op het menu wil zetten. We koken bij Café Soleil echt met de seizoenen mee, zo maken we in de paddenstoelentijd bijvoorbeeld risotto met zelfgeplukte eekhoorntjesbrood. Ook gebruiken we zoveel mogelijk producten uit eigen streek. Thuis kun je die twee dingen ook prima toepassen, en denk dan vooral niet te moeilijk. Als de basis van je gerecht goed is, proef je dat terug. Maak bijvoorbeeld zelf een heerlijke paddenstoelenrisotto.”

Café Soleil
Café Soleil is een plek waar je in een hele relaxte sfeer bijzonder goed kunt eten. Naast à la carte gerechten kun je kiezen voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu. Het menu bestaat uit dagelijks verse seizoensproducten uit de regio. Uit eten bij Café Soleil staat garant voor een heerlijke culinaire beleving. Reden genoeg om te komen proeven! Het adres van Café Soleil: Zuiderhagen 43 in Enschede.