Paardenmeisje

Paardenmeisje

Mijn vroegste herinnering aan de military refereert natuurlijk aan  mijn eigen ‘pony-rijd-ervaringen’. Als iemand mij vraagt naar mijn  achtergrond roep ik altijd als eerste heel trots dat ik een ‘paardenmeisje’  ben. Dat ik zo’n beetje eerder op de rug van een paard zat,  dan dat ik kon lopen. Voordat ik op mijn 9e met mijn ouders in  Twente ging wonen en zelf een pony kreeg, verbleven wij als kind  iedere schoolvakantie op landgoed Twickel waar onze oudoom een  manege in het koesthuis bij het kasteel had. Maar ook in het westen  gingen wij wekelijks paardrijden

Lees meer >>
Tijd voor verandering

Tijd voor verandering

Gerjan Ligtenberg is chefkok bij Restaurant QuaKoken in Oldenzaal. In dit restaurant  draait alles om rijke smaken en de beste bereiding van verse producten. In deze  column deelt Gerjan alles over lekker eten in de herfst. 

Lees meer >>
Chefkok Gerjan Ligtenberg van QuaKoken

Chefkok Gerjan Ligtenberg van QuaKoken

Gerjan Ligtenberg is chefkok bij restaurant QuaKoken in Oldenzaal. In dit restaurant draait alles om rijke smaken en de beste bereiding van verse producten. In deze column deelt Gerjan zijn passie voor lekker eten.

Lees meer >>
Hallo lieve lente

Hallo lieve lente

Na een ouderwets koude en witte winter kondigen de vrolijk gekleurde narcissen, krokussen en winterklokjes in de bermen, vriendelijk de komst van de lente aan. Als ik door mijn keukenraam naar buiten kijk krijg ik een warm en blij gevoel van de prachtige roze bloesems aan de bomen. De magnolia staat trots te stralen met haar roze-witte tulpen tooi. Het leven is mooi.

Lees meer >>
Een lekker lente recept

Een lekker lente recept

In Oosterse specerijen fond gepocheerde lamsbout met krokante lams rendang, crème van yoghurt en sumac, zoet zure rode ui, dressing van tahin en krokant rijstpapier.

Lees meer >>