Voorbereiding doet wonderen

Voorbereiding doet wonderen

Gerjan Ligtenberg is chefkok bij Restaurant QuaKoken in Oldenzaal. Hier draait alles om rijke smaken en de beste bereiding van verse producten. In deze column deelt Gerjan alles over lekker eten in de winter.

Lees meer >>
1 + 1

1 + 1

Da’s even wennen voor mij, een column in het Hollands. Meestal vraagt men juist Twentse columns, want dat doet niet iedereen. Voor de meeste mensen is het dus andersom. Die bangen zich als ze Twents moeten schrijven. Beginnen ze al geheels niet aan. Bij mij is dat dus tegenovergesteld, want ik schrijf ja normaal alleen Twentse columns. Dus dit voelt behoorlijk vreemd.

Lees meer >>
Paardenmeisje

Paardenmeisje

Mijn vroegste herinnering aan de military refereert natuurlijk aan  mijn eigen ‘pony-rijd-ervaringen’. Als iemand mij vraagt naar mijn  achtergrond roep ik altijd als eerste heel trots dat ik een ‘paardenmeisje’  ben. Dat ik zo’n beetje eerder op de rug van een paard zat,  dan dat ik kon lopen. Voordat ik op mijn 9e met mijn ouders in  Twente ging wonen en zelf een pony kreeg, verbleven wij als kind  iedere schoolvakantie op landgoed Twickel waar onze oudoom een  manege in het koesthuis bij het kasteel had. Maar ook in het westen  gingen wij wekelijks paardrijden

Lees meer >>
Tijd voor verandering

Tijd voor verandering

Gerjan Ligtenberg is chefkok bij Restaurant QuaKoken in Oldenzaal. In dit restaurant  draait alles om rijke smaken en de beste bereiding van verse producten. In deze  column deelt Gerjan alles over lekker eten in de herfst. 

Lees meer >>
Chefkok Gerjan Ligtenberg van QuaKoken

Chefkok Gerjan Ligtenberg van QuaKoken

Gerjan Ligtenberg is chefkok bij restaurant QuaKoken in Oldenzaal. In dit restaurant draait alles om rijke smaken en de beste bereiding van verse producten. In deze column deelt Gerjan zijn passie voor lekker eten.

Lees meer >>