De leukste high tea adresjes

Lunchroom Bij Saartje, Zoete Kruimels en Numero 9 zijn de perfecte plekken voor een heerlijke high tea. Ga in gezelschap van vrienden of familie en laat je in de watten leggen.

Zoete Kruimels
Zoete herinneringen maken, daar draait het om bij ons. En hoe doe je dat beter dan samen te genieten van een overheerlijke high tea? In ons karakteristieke pand in het centrum van Oldenzaal geniet je van onbeperkt verse thee’s en hartige hapjes zoals mini quiche, sandwiches en verschillende huisgemaakte cakes & sweets. Uiteraard kunnen scones met échte clotted cream, jam en huisgemaakte lemon curd niet ontbreken. Iets speciaals te vieren zoals een vrijgezellenfeest of een babyshower? Boek dan onze private room! Geniet met een besloten gezelschap van onze high tea in deze gezellige ruimte, geschikt voor 10 – 12 personen. Voor onze ‘babyshower high tea’ zorgen we dat de sweets en de ruimte in het thema gedecoreerd zijn. Je hoeft dus alleen nog maar te genieten! Reserveer je high tea uiterlijk twee dagen van tevoren telefonisch of via info@zoete-kruimels.nl De private room is te boeken o.b.v. beschikbaarheid. We zijn geopend op woensdag t/m zaterdag van 09.00 – 17.00 uur en op zondag van 09.00 – 14.00 uur.
www.zoete-kruimels.nl

Lunchroom Bij Saartje
Hoe wil je van je high tea genieten? Traditioneel met scones, sandwiches, quiches, pastel de nata et cetera? Of liever een fout Amerikaans, lekker stoer met hamburger, pizza, donut en meer fout lekkers? Of ben je helemaal toe aan chocola, veel chocola, geserveerd à l’improviste op z’n Frans? Combineren kan ook! Kom lekker knus bij onze houtkachel zitten. Of geniet je liever thuis? Bezorgen doen we ook. Het kan allemaal Bij Saartje, de keuze is aan jou!
www.lunchroombijsaartje.nl

Numero 9
Bij Numero 9 serveren we ontbijt en lunch en het is er onmeunig gezellig zitten. Het ruimtelijke, creatieve en het huiselijke interieur dat bij Numero 9 is gecreëerd, zorgt voor een relaxte en warme sfeer, waar je heerlijk in je eentje of samen met vrienden prima kan vertoeven. Kortom een heerlijke ruimte waar je kunt genieten van een high tea. Onze taarten zijn standaard gluten en lactose vrij en veganistisch. Voor ons is het geen enkel probleem om de high tea aan te passen aan dieetwensen of allergieën. We zijn geopend van maandag tot en met zondag van 8.00 – 16.00 uur en zondag van 8.30 – 16.00 uur.
www.etenbij9.nl