14 april
Enschede Marathon

Op zondag 14 april gaat hij weer van start: Enschede Marathon. Uiteraard met de klassieke afstand, de Tubantia Marathon, maar ook met andere loopnummers: de SKE Kidsrun, de Xsens Halve Marathon, de Rosen CityRUN, de Menzis FitRUN en de Human Capital Care CompanyRUN. De start is voor het eerst op het Enschedese Van Heekplein.
www.enschedemarathon.nl 

14 april
Smaak Event bij Landgoed De Uitkijk

Op het landgoed van Hotel Restaurant De Uitkijk is het altijd goed toeven maar op zondag 14 april wel in het bijzonder. Dan wordt voor de vierde maal het Smaakevent gehouden met als thema ‘Op weg naar eerlijk eten.’ Het wordt weer een culinair feest met 25 verschillende aanbieders en producenten van eerlijke producten, -foodtrucks en ambachtelijk voedsel. De toegang tot het foodevent is gratis.
www.landgoeddeuitkijk.nl

09 juni
Kunst in het Volkspark

Kunst in het Volkspark is een kunstevenement dat voor iedereen toegankelijk is en cultuur dichter bij de mens brengt. Het evenement heeft een breed programma en laat veel beeldende kunst zien. Door een strenge jury worden de exposanten gekozen, zodat jij de beste creaties ziet. Een cultureel uitje voor jong en oud!
www.kunstinhetvolkspark.nl