26 juli t/m 4 augustus
Flora Ootmarsum

Op het terrein van Openluchtmuseum Ootmarsum wordt voor de dertigste keer de Flora Ootmarsum georganiseerd. Tussen de historische gebouwen van het museum, waarvan de gevels worden opgefleurd met rode geraniums, zijn honderden verschillende soorten bloemen te vinden. Van fuchsia’s en dahlia’s tot petunia’s en hibiscus. Daarnaast zijn er ook exposities met bloemen te zien. www.floraootmarsum.nl

30 augustus t/m 1 september
Proef Eet Enschede

Noteer alvast in uw agenda! Van 30 augustus t/m 1 september vindt de 34e editie van de Proef Eet plaats, het oudste culinaire festival van Twente. Drie dagen lang kan, voor een paar Duyten per gerecht, kennis worden gemaakt met culinair Enschede. Dit jaar doen er meer dan 40 stands mee. Leuk ook, is dat je op jouw favoriete restaurant of cateraar kunt stemmen. De deelnemer met de meeste stemmen, ontvangt de publieksprijs. Voor de winnaar een hele eer.
www.proefeet.nl

07 september
Tuckerville

Zangeres Ilse DeLange is met haar liefde voor roots- en americanamuziek en nauwe verwantschap met Twente de drijvende kracht achter Tuckerville. Een afwisselend programma vol popmuziek met roots-, folk- en americana-invloeden, aangevuld met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten, een area voor de jongere festivalgangers en een prachtige natuurgebied als decor zorgt ervoor dat bezoekers van elke leeftijd zich thuis voelen. De line-up voor 7 september is bekend! The Common Linnets, James Morrison, Bløf, Douwe Bob, Rowwen Hèze, en meer!
www.tuckerville.nl