09 juni
Kunst in het Volkspark

Kunst in het Volkspark is een kunstevenement dat voor iedereen toegankelijk is en cultuur dichter bij de mens brengt. Het evenement heeft een breed programma en laat veel beeldende kunst zien. Door een strenge jury worden de exposanten gekozen, zodat jij de beste creaties ziet. Een cultureel uitje voor jong en oud!
www.kunstinhetvolkspark.nl

14 t/m 16 juni
Food Truck Festival TREK

Het Volkspark staat dit jaar weer in het teken van lekker eten, live muziek en theater. Het stadspark wordt omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood, neem plaats aan de Chef’s Table, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten. Uw smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. U kunt uw dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbierbus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar!
www.festival-trek.nl

30 juni
Twentelife Summer Festival

Een regelrechte primeur. Het G.J. van Heekpark in Enschede als een grote mix van lifestyle, mode, food en drinks. Laat je inspireren op de Boho Market, ga lekker rondneuzen bij stands en foodtrucks op de Summer Square of geniet van een zomerse cocktail in de mega-relaxte Lazy Lounge. En de kinderen? Die vermaken zich ondertussen goed in de Kidz Zone.