Edities
Twentelife winter 2022

Twentelife winter 2022

Het is weer winter. Buiten is het koud en donker, maar sfeervol. Kruip bij het haardvuur, warm je op met een warme kop chocolademelk en blader door de nieuwste Twentelife.

In deze editie van Twentelife een interview met Wietze de Jager. Hij zit in de spagaat van zijn leven, noemt Enschede de stad van het sentiment en hoe een ruzie tussen twee vogeltjes het begin van zijn radiocarrière was. Eén ding is zeker: het verhaal van de radio 538-presentator is alles behalve saai. Ook waren wij welkom bij Museum Bussemakershuis, een rijksmonument in een van de karakteristieke oude straatjes van Borne. Daarnaast het verhaal van Floor van Weert, zij besloot 21 jaar geleden om naar Oostenrijk te verhuizen, het bijzondere beroep van weerman Johan Effing en kijken wij door de ogen van de Twentse fotograaf Jeroen Nieuwhuis. Zijn liefde voor fotografie is in iedere foto die hij maakt te zien.

De winterse gezelligheid is ook terug te vinden in de binnenstad van Enschede. In deze editie een greep uit het gevarieerde winkelaanbod uit de Enschedese winkelstraten én natuurlijk leuke winterse doe-tips. En verder: in Heel Twente bakt en kookt een recept voor tartelettes met kaneelroom en gekarameliseerde appel van Wieke en Marjon en een fotoreportage over de Twentse traditie: midwinterhoornblazen. Dit en meer in de nieuwste Twentelife!

De nieuwe Twentelife ligt nu in de winkels. Wil je de Twentelife bestellen (voor €5,95 – zonder verzendkosten in Twente)? Dat kan! Stuur een e-mail naar twentelife@vandeinsemedia.nl.

Bekijk deze editie >>