Outdoor shopping - Warm de herfst in

De dagen worden korter, buiten veranderen de kleuren en het kwik daalt weer. Je voelt aan alles dat de herfst er aan komt. Bij uitstek het seizoen om de warmte op te zoeken, op het gebied van kleding, maar ook thuis. Doe inspiratie op met deze leuke tips!

1. Knsiperend vuurtje
Gezelligheid, een glas rode wijn, een hapje en een knisperend vuurtje. Met deze bijzondere Military-vuurkorf, uit de Military Lifestyle-lijn, ben je gegarandeerd van een sfeervolle avond, in welk seizoen dan ook.

Vuurkorf
www.military-lifestyle.nl

2. Warme sfeer
Met deze compacte tafelhaard van Branderr creëer je deze warme sfeer ook bij jou thuis! Gezellig met een borreltje tot ’s avonds laat in de tuin genieten. De tafelhaard is handgemaakt in Nederland met hoogwaardige materialen en uitstekend vakmanschap. Deze gave tafelhaard wordt geleverd met een extra lange aansteker, 1000 ml bio-ethanol met een brandtijd van 6 uur en een koffer die jouw tafelhaard beschermt tegen wind.

Tafelhaard
www.military-lifestyle.nl

3. Buitenervaring
Alles voor de jagers, vogelaars, wandelaars, hondenliefhebbers en buitenmensen vind je bij De Paander Jacht & Outdoor. Je vindt hier een breed assortiment en een grote diversiteit aan merken om je volledig uit te rusten voor het buitenleven. Van outdoor-kleding, lifestyle-kleding en wandelschoenen tot rugzakken en fantastische outdoor laarzen. Daarnaast vind je hier diverse accessoires voor de buitenmens om de gehele buitenervaring compleet te maken!

De Paander
Dubarry hoge laars Galway
www.depaander.nl

4. Bijzondere hoed
Een hoed maakt je outfit helemaal af. Daarnaast is ‘ie ook nog eens heel handig: of tegen de felle zon (maar helaas, die schijnt niet zo vaak in de herfst en winter) of tegen de regen. Voor een prachtige hoed ben je aan het goede adres bij MANCHET: de hoedenspeciaalzaak van Enschede. Bij MANCHET vind je de laatste collecties hoeden en petten van diverse topmerken, zoals Stetson, Mayser, Borsalino, Diefenthal, City Sport, Kangol, Bisenzio, Alfonso d’Este. Daarnaast vind je in de winkel onder andere diverse zijden en wollen sjaals, leren handschoenen, bretels, leren tassen en natuurlijk manchetknopen.

MANCHET
Borsalino Fedora hoed met lint
www.shopmanchet.nl

Editienummer 73 | Fotografie: Rick Nederstigt, Holly Klein Oonk Photography