Twentelife Summer Festival

30 juni 2019

Kom heerlijk zomershoppen en doe inspiratie op voor binnen en buiten bij de vele specialisten, smaakmakers en trendsetters. Glimlach van het plezier van de kinderen, bijvoorbeeld in de kids corner met onder andere creatieve kinderworkshops.
Beleef het gevarieerde aanbod op het gebied van mode, interieur, sieraden, kunst, accessoires, streekproducten en veel meer. Van nostalgisch vintage tot zinnenprikkelend modern. Struin rond op de bruisende Boho Market of in de Lazy Lounge en kom tussendoor van alle ervaringen even bij op een van de zitjes of terrassen.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over het programma!

De Summer Square is het centrale gebied van het Twentelife Summer Festival. Hier vind je verschillende horecapartners, optredens en chillplekken. Voor de kinderen zijn er tal van leuke activiteiten in de speciale kidscorner.

Op de Boho Market vind je tientallen kraampjes met de leukste sieraden, mode, streekproducten en accessoires. Struin op je gemak langs de kraampjes en geniet tussendoor van een hapje, drankje en muziekje. Je zult hier niet snel met lege handen weer weggaan!

Met een enorme diversiteit aan horecadeelnemers is er voor ieder wat wils. Van foodtruck tot cocktailbar en van hamburger tot oester, op het Twentelife Summer Festival vind je van alles.

In de Lazy Lounge staan lifestyle-partners uit het hogere segment en kun je tevens genieten van een hapje en drankje in de lounge. Een dj zorgt voor de lekkerste beats. Je zou bijna denken dat je in Ibiza bent!